Βιογραφικά

Γιώργος Χειλαδάκης

Executive Director


Ο Χειλαδάκης Γεώργιος,του Αντωνίου και της Καλλιόπης,γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1951. Τελείωσε επτατάξιο νυκτερινό γυμνάσιο και φοίτησε στην Σιβιτανίδιο σχολή και στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα Χρηματοοικονομικών Σπουδών. Παρακολούθησε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό με βαθμό επιλοχία.
Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα ήταν στο Εμπορικό ναυτικό, φτάνοντας στο βαθμό του ανθυποπλοίαρχου. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε επιτυχημένα με διάφορες επιχειρήσεις μέχρι το 1973, όπου εισήλθε δυναμικά στο χώρο των πωλήσεων,ασχολούμενος με ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα. Ξεκίνησε στην Interamerican σαν ασφαλιστής και σύντομα καθιερώθηκε στην πρώτη θέση ασφαλιστών πανελλαδικά. Το 1981 μαζί με κορυφαία στελέχη της αγοράς ιδρύουν την πρώτη πολυμετοχική ασφαλιστική εταιρία Ελλάδος, Metrolife, οπού μετά από επιτυχημένη πορεία εισήλθε στο Χρηματιστήριο Αθηνών και εντάχθηκε στον όμιλο Εμπορικής Τράπεζας. Πέρασε απ’όλα τα στάδια πωλήσεων ως ασφαλιστής, διευθυντής, επιθεωρητής, διευθυντής πωλήσεων πρακτοριακού δικτύου και στη θέση συμβούλου διοίκησης της Φοίνιξ Metrolife Εμπορικής. Το 2004 έκανε το όραμα του πραγματικότητα, ιδρύοντας την HGS.

Η δράση του ήταν πάντα μεγάλη και πολυποίκιλη. Η εργατικότητά,η πνευματική ευστροφία και η αγάπη για την δουλειά του,συντέλεσαν στην καθιέρωση της καταξίωσης του. Αυτό που το χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και επαγγελματία είναι η αγάπη για το συνάνθρωπο και το αποδεικνύει μέσα απ’το κοινωνικό του έργο, συμμετέχοντας ενεργά σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Υπήρξε πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε πολλούς συλλόγους. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά

Κουκουλά Παναγιώτα

Head of Business Development

Η Κουκουλά Παναγιώτα φοίτησε στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Χρηματοοικονομικών Σπουδών και έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια Marketing.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1985 ως Ασφαλιστικός Πράκτορας στην πρώτη πολυμετοχική ασφαλιστική εταιρεία, Metrolife, και στη συνέχεια σε έναν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς ομίλους της Ελλάδας, Groupama Ασφαλιστική.

Το 2004 επικεντρώθηκε στην ίδρυση της ασφαλιστικής εταιρίας HGS.

Στην HGS, είναι υπεύθυνη για την τήρηση της εμπορικής στρατηγικής και ανάπτυξης εργασιών της εταιρείας, με ενεργή συμμετοχή στον ασφαλιστικό χώρο και ειδικά στην εξέταση εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Ακόμα, είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του του πρώτου Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, ΠΑΝΟΡΜΟΣ.